Šefpavārs no Lielbritānijas Hestons Bļumentāls uztaisīja pašu lielāko saldējuma radziņu pasaulē.
Hestons ir slavens ar īpašo saldējuma recepti, saldējums ar bekonu un olām, kas tiek pasniegts viņa trīs zvaigžu restorānā The Fat Duck, pēc Michelin.
Masīvais saldējums ir vairāk nekā 4 metrus augsts, un tas satur veselu tonnu masas, kas sacietēja vesela mēneša laikā. Zemeņu mērce tika ielieta radziņa virsotnē ar katapultes palīdzību, kaut gan lielākā mērces daļa nepiefiksējās vēlamajā vietā, kā ziņo Daily Mail.
This workis licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz portālu Orange Weekends Blog
Diskusijas
Vēl nav komentāru.