//
Kas ir Orange Weekends Blog?

ATBILDES uz pašiem populārākiem Jautājumiem

Kas ir Orange Weekends Blog?

Orange Weekends Blogs ir izklaidējošs, informatīvs, ziņu, Blogs, kas apkopo tikai pozitīvas, uzjautrinošas, aktuālas, ziņas un pasākumus. Atspoguļojot patiesi vērtīgus un pārsteidzoši interesantus pasākumus.

Vai es varu publicēt savus rakstus/ziņas Orange Weekends Blogā?

Tā kā Orange Weekends komanda vēl nav tik mobīla, lai apmeklētu visus vērtīgus un patiesi brīnumainus, lieliskus pasākumus mēs ar lielāko prieku vēlētos sadarboties saņemt ielūgums uz pasākumie, preses relīzes, uzņēmumu info, u.tml. Kontakti

Cik ticama ir informācija Orange Weekends Blogā?

Orange Weekends komanda neizdomā ziņas, bet dalās ar tām, izmantojot par ziņu pamatu pārbaudītus resursu un materiālus, kuru patiesīgumu rantē pats uzņemums, vai PR aģentūra, kā starpnieks.

Kas radija Orange Weekends Blogu?

Orange Weekends Blogu radija komanda ar pozitīvo domāšanu, kura sevī apvieno vairākus profesionālus, dažādas darbības sfērās. Orange Weekends kreatīvā komanda.

Kas lasa Orange Weekends Blogu?

Lasītāji tie ir patstāvīgie Bloga apmeklētāji, kas seko līdzi Bloga Svaigākām ziņām. Cilvēki, kuriem patīk lasīt pozitīvas un izklaidējoša rakstura ziņas vienviet, kas atšķirās no pierasto portālu piedāvājuma.

Ko nozīmē sekot Blogam?

Katrs Bloga viesis un lasītājs var kļūt par sekotaju piekrītot saņemt Svaigākās ziņas savā epastā, vai arī saņemt reģistrējoties ar Facebook pasi. Sekot nozīmē būt lietas kursā par Bloga darbībām, saņemt Jaunumus un Konkursu piedāvajumu. Vienkāršojot mīļotā Portala/Bloga/Veikala atrašanas procesu internetā.

Cik daudz Blogam ir lasītāju?

Orange Weekends uzsāka savu aktīvo darbību 2011.gada. Septembrī, no tiem laikiem attīstījās piesaistot jaunus lasītājus, sekotājus un viesus, kas uz šo brīdi sastāda nediži milionu skaitu, bet jālepojas nevis ar skaitu, bet ar patstāvīgumu un kopējo interneta lietotāju interesi projektam, kas uz doto brīdi sastāda vairākus tūlkst. viesus, 1000 ~ 2000 lasītāju dienā, 1020 sekotāju, kas saņem Jaunumus savā epastā.

Orange Weekends nākotnes plāni?

Esam maziņš apelsīnu koks, laiku gaitā paaugoties izaugsim par lielu apelsīnu koku ar svaigākiem apelsīniem.

Kāpēc Blogs ir WordPress.com?

Mēs izvēlējamies WordPress, tā kā, tā ir pati mūsdienīgākā, drošāka, iespējām pilna programma, kas ražo pašus spilgtākos un populārākos Blogus pasaulē. Ar kuru viegli rīkoties, attīstīties un darboties jebkuram, kam ir tādā iespeja, WordPress dod iespeju izmēģināt, attīstīties un par to vien reklamē sevi, lai cilvēkos attīstītu jaunas intereses, hobijus, pārliecību sevī, informētību, vārda brīvību, atpazīstamību, popularizāciju, u.c.

Vai es varu komentēt Blogu?

Zem katra raksta ir iespeja atstāt savu komentāru ielogojoties ar populārāko socialo tīklu pasi Facebook, Twitter, WordPress, vai arī vienkārši ievadot savu emailu un vārdu/lietotājvārdu atstāt savu komentāru. Jūsu viedoklis un domas mums un pārējiem lasītajiem ir interesanti. Pirms komentārs tiek publicēts viņš tiek pārbaudīts, tā kā ir aizliegts izmantot nepienīgu vārdus, izteicienus, lamaties, reklāma, tas viss tiek uzskatīts kā Spam un tiek nekavējoties noraidīts.

No Spam  Free and Safe

Kādās valodās ir Orange Weekends Blog?

Orange Weekends pastāv pagaidām tikai divās valodās LV / RU. Bloga valodu versija atšķirās ar savu saturu atkarībā no mentalitātes un kopējām interesējošām lietām. Jebkuram ir iespējams apskatīt abas Orange Weekends Bloga versijas.


                                                                 

Cerams ka atbildējām uz jūsu jautājumiem! Papildus jautājumi kontakti 

/Orange Weekends/

Atstāj savu komentāru

Rīga svin Šerloka Holmsa dzimšanas dienu
6 gadīga meitene nokrita no 24 stāva un izdzīvoja
Pilsētā ar 11 iedzīvotājiem ikgadu pārdot 4 miljonus alus pudeļu
Jaunais dizaineris izgudroja revolucionāro kartona dīvānu
Lielākie bicepsi pasaulē
Cietumā ir atvēries restorāns
Kaķi arestēja par ēdiena zagšanu no kaimiņu kaķa
Polijā plāno uzbūvēt pašu šaurāko māju pasaulē
Kontrabandists noslēpa savās biksēs ļoti retu Indijas pērtiķi
Ķīnieši savus bērnus sauc ciparu vārdos

Seko mums

Baltic2go.info Catalog

Copyrights

Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License ļauj rakstu pārpublicēt bez maksas, atsaucoties uz portālu Orange Weekends Blog

All Rights Reserved. Copyright © 2012 Orange Weekends Blog

MyFreeCopyright.com Registered & Protected